Richard Wendt och Linnea Stake Årets kårstämma LÄS MER Lördagen den 14 mars genomförde Sjövärnkåren Södertörn (SVK 7) kårstämma med god uppslutning. Mötet innehöll förutom formalia ett stort fokus på...
Startsida2019-01-28T20:50:23+01:00

Nyheter från Södertörns sjövärnskår

Kräftskiva på Märsgarn

Sjövärnskåren Stockholm och Södertörns Sjövärnskår bjuder härmed in till gemensam kräftskiva på Märsgarn den 24 augusti. Vill du få tid att njuta av ön Märsgarn och kanske segla lite jolle går en transport ut redan [...]

Av |onsdag 17 juli, 2019|
LÄS FLER NYHETER

Kommande händelser

Se fler händelser

Sociala medier

www.facebook.com/184676374887481/posts/3337953276226426/Hej! Är du ute i skärgården?
Än är inte sommaren slut och inte heller vårt uppdrag. Vi sprider information om sjösäkerhet samt Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Krisinformation.ses åtgärder kopplade mot den pågående pandemin.
Dagens bild är tagen i kiosken på Fjärdlång av Södertörns Sjövärnskår.
... Läs merLäs mindre

Se inlägget på Facebook

Vi ställer inte in, vi gör om! Södertörns Sjövärnskår genomför, tillsammans med alla andra sjövärnskåren och MSB, informationskampanj om både vett inom sjön och hygien. Allt för att förhindra olyckor till sjöss och spridning av Covid-19! Under gårdagen tillsåg kåren att informationsblad lämnades och delades ut på ett flertal platser mellan Muskö och Sandhamn. Bild nedan är från utdelning av infobladet på Sandhamn.
Håll styrbord i farleden, tvätta händerna och ta hand om er!
Mvh
/richardMånga är intresserade av både sjövett och information från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Krisinformation.se. Självklart bidrar vi med vår kunskap och sprider budskapen även i semestertider.
Här är en bild från Södertörns Sjövärnskår i full färd med att dela ut våra informationsblad.
... Läs merLäs mindre

Se inlägget på Facebook

3 veckor sedan

Södertörns Sjövärnskår

Runt omkring i världens vackraste skärgård kommer du komma i kontakt med detta informationsblad! Södertörns Sjövärnskår samarbetar, genom SVKRF, med MSB och Krisinformation.se med att upplysa om sjösäkerhet och samtidigt informera om åtgärder för att begränsa smittan.
Håll styrbord i farleden, tvätta händerna och ta hand om er!
... Läs merLäs mindre

Se inlägget på Facebook