Laddar Evenemang

Var med och öppna Sjövärnskårens anläggning på Lungön, tillsammans förbereder vi inför Sjövärnsskolan. Lungön Prime äger rum 6-7 & 13-16 juni.

Vi gör detta genom två tillfällen och det går bra att medverka flera dagar eller enbart en, alla insatser är välkomna. Det finns något att göra för alla, alltifrån målning, slå gräs och röja sly till att kontrollera brandvarnare och utrymningsvägar.

Att tillhöra Lungön Prime Crew 2020 visar på hjärta för Sjövärnskåren och dess ungdomsverksamhet som i sin tur skapar karriärvägar till sjöss men framför allt ett kunnande och nätverk av likasinnade som håller livet ut.

Sjövärnskårens verksamhet bygger helt på ideella krafter och medlemmarnas insatser. Utan dessa blir det helt enkelt ingen ungdomsverksamhet. Både du som är blivande elev på årets skola eller är förälder och anhörig är varmt välkomna att hjälpa till.

Mat och logi
Deltagarna får förutom årets läckra Lungö Prime t-shirt även mat och logi ute på Lungön.

6-7 Juni
Samling lördag kl. 0900 utanför marinhamnen för transport ut till Lungön. Återtransport till Härnösand sker söndag kl. 1600.

13-16 Juni
Samling lördag kl. 0900 utanför marinhamnen för transport ut till Lungön. Återtransport till Härnösand sker tisdag kl. 1200.

Anmälan
Deltagare anmäler sig genom att skicka ett mail till: Nicklassjovarnskaren@gmail.com eller ringa till 073 02 07 991 (Nicklas Byström)

Ange vilken eller vilka av de båda helgerna 6-7 eller 13-16 juni som du kan delta på. Ange även om du har behov av särskild kost.

Väl mött.