Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Tisdagen 29/8 startar vi en kombinerad förarbevis- och kustskepparintygs-utbildning för våra vuxna medlemmar. Vi kommer att genomföra utbildningen på tisdagskvällar på Karlberg mellan klockan 18.30-21.00. Max deltagarantal är 23 elever.

I utbildningen ingår allt som behövs för att examinera förarintyg samt också kustskepparintyg.
Utbildningen är det första steget till en fartygsbefäl klass VIII-examen våren 2018 för de som avser delta som besättning på våra fartyg, men utbildningen är givetvis öppen för alla vuxna medlemmar (dvs medlemmar över 18 år som inte är del av vår ungdomsutbildning/ hemortsutbildning).
Utbildningen är gratis men kostnader tillkommer för materiel och examinationer:
Kursmateriel (rekommenderar att ni köper om ni inte råkar ha material nyare än 5 år)
Navigationsbok + övningsbok (Navigering och Sjömanskap av Ekblad, Wallin)
Övningssjökort 2 st (för förarbevis och kustskepparintygs-utbildningen)
Passare
Transportör
Navigationslinjal
Sjötrafikföreskrifter
Kort1
Köper ni detta genom oss så har vi rabatterade inköpspriser vilket gör att vi kan erbjuda hela paketet för totalt 900 kr (ordinarie pris vi fackbokhandel ca 1050 kr)
Till detta kommer examinationskostnader om 450 kr för förarbeviset (behöver inte examineras igen om det är så att man redan har det) och 450kr för kustskepparintyget (denna examinations krävs oavsett om man innehar kustskepparintyg sedan tidigare eller inte, för att man ska få fortsätta med fartygsbefäl klass VIII-utbildningen under våren 2018).
Låter detta spännande så anmäl dig snarast här eller via ett mail till stockholm@sjovarnskaren.se.
Hjärtligt välkomna!