Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Medlemsdag på Märsgarn

Lördagen den 26 augusti 2017 inbjuds du och din familj till medlemsdag på Märsgarn. Transport avgår från Årsta Brygga, samling kl. 12.00. Kommer ni med egen båt finns det gott om plats att förtöja vid kajerna på ön.

Under dagen står kåren för lunch vid 13-tiden och därefter informerar styrelsen, båt- och ungdomsgruppen om sina respektive verksamheter. Det kommer också att ges möjlighet att följa med på en rundvandring på ön.

Kl. 14.30 bjuder vi på en del aktiviteter såsom att segla RS-Quest jolle, köra 700-båt, testa sjömaning, spela kubb m.m. (Ni som vill segla ta med ombyte!)

Kl. 17.00 avgår återtransport till Årsta Brygga, för de som inte önskar vara med på kvällen.

 

Anmälan görs nedan i biljettformuläret senast den 24 augusti, ange hur och när ni vill åka ut till Märsgarn och hur och när ni vill åka tillbaka.

Kräftskiva på Märsgarn!

På kvällen är det kräftskiva för er som är äldre än 20 år. Middagen kostar 200 kr för kräftor samt tillbehör och något att grilla (betalas kontant eller med Swish på plats). Enklare frukost kommer att finnas på söndagen. Dryck till maten medtages av var och en efter behov.

För er som kommer endast till kvällen avgår transport kl. 17.30 från Årsta Brygga.

Sängplatser finns ute på ön i Västra villan, ta med sängkläder för eget behov

Återtransport till Årsta Brygga söndag efter frukost och återställning.

Anmälan görs nedan i biljettformuläret senast den 19 augusti, ange hur och när ni vill åka ut till Märsgarn och hur och när ni vill åka tillbaka.

Schema i korthet

Lör 26/8

  • 12.00 Samling Årsta brygga för transport till Märsgarn
  • 13.00 Lunch som kåren serverar, styrelsen informerar
  • 14.30 Medlemsaktiviteter
  • 17.00 Återtransport till Årsta Brygga för de som inte är kvar på kräftskiva
  • 17.30 Transport Årsta Brygga-Märsgarn för er som endast kommer till kvällen

Sön 27/8

  • ESO Lättare frukost och återtransport till Årsta Brygga.

 

 

Förtydling av biljettformuläret

För er som inte tidigare anmält er via hemsidan till ett evenemang kommer lite info om hur det går till.
Nedan finns ett biljettformulär där ni i textrutorna ska fylla i de uppgifter som efterfrågas. Oftast måste någonting fyllas i varje ruta för att kunna gå vidare.

Delen längst ner som  heter “Skicka anmälningsbekräftelse till är en ruta där ni fyller i eran mejladress och namn, dit ni vill ha bekräftelsen skickad på att ni är anmälda, lämpligt är då att skicka till sig själv.