Nytt år – nya tag!

Som vanligt påbörjar vi året med att skicka ut avierna för medlemsavgiften. De flesta får denna utskickad via mail, så kontrollera din inkorg, finns den inte där så titta i skräpposten och finns den inte där heller – logga in på hemsidan och uppdatera dina kontaktuppgifter: www.sjovarnskaren.se/mina uppgifter

Eftersom Gotlands Sjövärnskår är en ideell förening så är vi väldigt glada att du är medlem. Du behövs! I vilken utsträckning bestämmer du själv; stötta genom att betala medlemsavgifter, hjälpa till i Marinhamnen, hjälpa till vid rekrytering eller vid utbildningar, vara stugvärd på Sjövärnsgården, engagera dig i styrelsearbetet – för att nämna flera exempel.

Så börja året med att betala medlemsavgiften – gör det så snart du kan, oavsett förfallodag på avin – du kan inte vara med på våra aktiviteter förrän den är betald, vilket gör att försäkringen träder i kraft.

Sedan får du gärna kontakta styrelsen om du vill engagera dig mer än du gör idag.

Därefter håller du ögonen öppna för alla våra aktiviteter som vi ska försöka sjösätta i år.
Det första datumet du kan reservera redan nu är 11 mars för årsmötet. Din närvaro denna dag är viktig oavsett om den är fysisk eller via länk. Styrelsen kan inte (och vill inte) fatta alla inriktningsbeslut.
Vi kommer även göra vårt bästa för att få till vår jubileumsfest som redan är två år försenad pga pandemin.
Mer information kommer om alla våra aktiviteter efterhand.

Sjövärnshälsningar

Styrelsen via Lundin