Information om vårens ungdoms- och vuxenverksamhet!              

Information om fortsatt hemortsutbildning kommer att skickas direkt till berörda ungdomar men läggs ut även här för att inte missa någon!

För att uppfylla kraven inför sommarskolan 2021 så startar vi upp hemortsutbildningen digitalt den 15 april. Vi inleder med ett gemensamt informationsmöte för alla kurser (GK, FK, PK), fler tillfällen för varje kurs kommer framöver. Bland annat går vi igenom schemaupplägg med datum och övriga detaljer för vårens verksamhet. Deltagande är obligatoriskt för er som har för avsikt att gå FK, PK eller LK i sommar. För blivande GK är det frivilligt.

Startdatum: 15/4-2021 Tid: kl 1800 – 2000

Plats: Google Meets.

Nedan finner ni formuläret där ni anmäler er till första mötet, kan ni inte just detta tillfälle men har för avsikt att delta i sommar, anmäl dig och välj NEJ på sista frågan, så får du information om kommande tillfällen. Behöver ni prata med oss så kan ni nå John Fritsch på 070-591 64 49, eller via mejl på goteborg@sjovarnskaren.se.

ANMÄLNINGSLÄNK!

Anmäl senast 10 april!

Ni kommer att få en länk via epost som ni kan logga in på när det är dags.

Vi ser fram emot att komma igång med utbildning igen och förbereda oss inför sommaren!

Navigationsutbildning för vuxna bedrivs tisdagar fr o m 2021-02-23. Just nu via nätet Börjar med förarintyget. Det går fortfarande bra att anmäla sig. skicka ett mejl till goteborg@sjovarnskaren.se

Praktik navigation och maskin kommer att köras igång onsdagen den 7 april.

Maskinbefäl klass 8 börjar också den 7 april. Central anmälan, se SVK RF hemsida, dock rekrytering i närområdet.

 

Återkommer så fort vi vet mer om restriktionerna och då blir det angående båtvård och segling.