Om nyheten

Av Publicerad den 2 oktober 20210,8 min lästid

Med Visbys ringmur som bakgrund samlades flera frivilliga försvarsorganisationer utanför österport för att informera om krisberedskap. Det är trevligt att se samarbetet mellan organisationerna som glatt samsades och delade kaffekorg. Flera besökare var sugna på de godbitar som delades ut bland annat i form av godis och reflexer, men de flesta var nyfikna på den information som vi glatt delade med oss av. Det var många givande diskussioner under dagen där vi erbjöd information i form av broschyrer, tipspromenad, konkreta tips och demonstration av krislåda med mera. Det var även trevligt att se att ungdomar letat sig upp till öster för att träffa Sjövärnskåren då vår ungdomsaktivitet nere i hamnen ställts in.

Det var en givande dag för både oss i de olika organisationerna och för våra besökare.

Inlägget Krisinformation i Visby dök först upp på Gotlands sjövärnskår.

About the author : Lena Lundin

Liknande nyheter