Sjövärnsposten 3/2021

Om nyheten

Av Publicerad den 19 september 20211,6 min lästid

Nu när sommaren är till ända är det äntligen dags att krypa upp i favoritfåtöljen med senaste numret av Sjövärnsposten. I detta nummer tittar vi närmare på sommarens ungdomsverksamhet som genomfördes av våra lokala kårer där frivilligheten och flexibiliteten verkligen demonstrerades.

Dessutom besöker vi Gotlands Sjövärnskår som genomförde fartygsförlagd utbildning med fartyget Hoburg, tog oss också ett snack med 24-åriga Agnes som började sin bana i Sjövärnskåren på Märsgarn och i dag har ett eget rederi och slutligen besökte vi även Safetygruppen i Stockholm. Det, och mycket annat, kan du läsa om i senaste numret.

Läs online
Ladda hem

 

About the author : Administratör

Magnus är webutvecklare och ansvarig för webutvecklingen av Sjövärnskårernas Riksförbund och lokala kårers hemsidor.

Liknande nyheter