Om nyheten

Av Publicerad den 6 april 2021Taggar: , , 1 min lästid

Tyvärr måste vi meddela att sommarskolorna 2021 ställs in.
Beslutet är en konsekvens av Covid-19 och beslut från Försvarsmakten.

Försvarsmakten som ger uppdrag till Sjövärnskåren att genomföra sommarskolor har beslutat att ingen ungdomsverksamhet med övernattning får bedrivas tillsvidare. I kombination med tillträdesförbud på flera garnisoner där vår utbildning genomförs har detta lett till att Sjövärnskårernas Riksförbund beslutat att ställa in sommarskolorna även 2021.

Vi tycker att beskedet är mycket tråkigt och förstår att detta är en besvikelse för dig.

Sjövärnskårernas Riksförbund arbetar nu tillsammans med lokala kårer med att utreda möjligheten att bedriva alternativ dagverksamhet för ungdomar under sommaren. Om detta är möjligt kommer det inte vara en sommarskola och utformningen kan komma att variera beroende på vilken kår som genomför verksamheten.
Mer information om den typen av alternativ verksamhet kommer så fort vi haft möjlighet att planera vad som är möjligt.

Vi vill inget hellre än att livet återgå till det normala och hoppas att du behåller ditt intresse för oss och fortsätter att engagera dig.

About the author : Ida Nordfeldt

Liknande nyheter