Torsdagen den 13 oktober kommer vi att deltaga i en samverkansövning med SSRS Härnösand, SSRS Sundsvall, Sjöräddningshelikoptern och troligtvis även Räddningstjänsten i Härnösand. Start för övningen är 19:00 i marinens hamn. Tanken är att vi tar med oss Bredskär ut på övningen och troligtvis så kommer OSC att placeras hos oss. Det kommer att vara en sökövning i mörker så ta med er varma kläder ifall vi behöver utkik på däck. 
 
Anmäl er snarast (dock senast tisdagen den 11 oktober) med namn och behörigheter samt om ni har giltigt läkarintyg till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om Sjövärnskåren

Sjövärnskåren (SVK) är en frivilligorganisation som har uppgiften att rekrytera och utbilda ungdomar och vuxna med tonvikt på den maritima verksamheten. Utbildningen ska tillgodose behovet av marint frivilliga i Försvarsmakten (FM) samt det civila samhällets behov av frivilliga vid katastrofer, olyckor och kriser, företrädesvis i anslutning till havet enligt de utbildningsuppdrag som Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) ger. Dessutom ska SVK stödja FM med rekrytering till såväl anställning inom FM som till befattningar inom Hemvärnet (Hv).

Vi använder cookies för att besökaren lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.